|
Ürün ayrıntıları:
|
|
| Place of Origin: | China(Mainland) |
|---|---|
| Marka adı: | T&W |
| Sertifika: | SGS, ISO |
| Model Number: | TWFD034 |
|
Ödeme & teslimat koşulları:
|
|
| Minimum Order Quantity: | 50pcs,also accept sample order |
| Fiyat: | negotiable |
| Packaging Details: | in flat, or pre-filled with products before shipping |
| Delivery Time: | about 12-15days |
| Payment Terms: | T/T , L/C , West Union , Paypal |
| Supply Ability: | 200,000pcs per month |
|
Detay Bilgi |
|||
| Vurgulamak: | karton görüntü raflar |
||
|---|---|---|---|
Ürün Açıklaması
Noel Hediyeleri için Kancalı Kırmızı Serbest Duran Teşhir Ünitesi Karton Zemin Teşhiri
Hızlı Detay:
Boyut: Ürünlere ve ürün yerleşimine göre özelleştirilmiş W51.5*D38*H125.5cm
Malzemeler: B oluk (150gsm dalga) + 350gsm CCNB
Baskı: 4C/0C ofset, ayrıca 5 renk veya 6 renk olabilir
Yüzey işlemi: UV veya PP laminasyon
Ambalaj: düz paket veya süpermarkete teslimattan önce ürünlerle önceden doldurulmuş
Aksesuar: kırmızı plastik kancalar
Tüm özellikler—tasarım, boyutlar, grafikler müşterilerin ihtiyacına göre değiştirilebilir
Avantaj:
1) Farklı ürünleri ve farklı boyutları bir arada sergileyin, yan paneller de ürün asabilir
2) Ağır ürünleri asmak için %100 geri dönüştürülebilir ve güçlü malzeme, göz alıcı ve istikrarlı tasarım, 30 kg asabilir
3) Çevre dostu ve yüksek kaliteli baskı, çevremize zarar vermez
4) Ürünleri tanıtın ve marka bilinirliğini artırın
5) Montajı kolay,Navlun maliyetinden ve işçilik maliyetinden tasarruf edin.
6) Ayrıca mağazalara teslimattan önce ürünlerle önceden doldurulabilir
Uygulamalar:
Noel hediyeleri, bebek ürünleri, CD, DVD, kitaplar, dergiler, mum, ev güvenlik ürünleri, elektronik ürünler, ilaç, LED ürünler, mutfak eşyaları, güzellik ürünleri, kozmetik ürünleri vb. için uygundur
Rekabet Avantajı:
Ayrıntılı özellikler:
|
Model Numarası: |
TWFD034 |
|
Boyut: |
W51.5*D38*H125.5cm, özelleştirilebilir |
|
malzeme |
B oluk (150gsm dalga) + 350gsm CCNB |
|
Baskı: |
4 renk CMKY ofset baskı |
|
Son işlem: |
UV, ayrıca Parlak/Mat laminasyon olabilir |
|
Aksesuar: |
kırmızı plastik kancalar, kağıt palet |
|
Menşe Yeri: |
CN |
|
Marka Adı: |
T&W |
|
Sertifikasyon: |
SGS |
|
Minimum Sipariş Miktarı: |
50 adet, küçük sipariş ve numune siparişi kabul edilebilir |
|
Fiyat: |
Miktara, boyuta, baskıya, pakete vb. bağlıdır |
|
Paketleme Detayları: |
Düz olarak, müşterinin ihtiyacına göre |
|
Teslim Süresi: |
Yaklaşık 12-15 gün |
|
Numune teslim süresi |
Yaklaşık 2-5 gün |
|
Numune ücreti |
Müşterinin, seri üretim yapıldığında iade edilebilir olan numune ücretini ödemesi gerekir |
|
Ödeme Koşulları: |
T/T veya L/C, Western Union |
|
Tedarik Yeteneği: |
20.0000 adet |
|
Yapı tasarımı |
T&W Tarafından Tasarlandı |
|
Sanat eseri/grafik |
Müşteriler tarafından sunulur |
|
Sanat eseri formatı |
PDF, AI, PSD, coredraw, PS |
SSS:
S: 1. Nasıl işbirliğine başlarız?
Cevap: Teşhir ve paket kutularımızın çoğu özel yapım olduğundan, genellikle müşteriler için tasarım yapısı ve boyutu ile başlarız. Bu aşamada, müşterinin teşhirin nereye yerleştirileceği, zemine mi, tezgaha mı yoksa duvara mı asılacağı hakkında bize ana fikri söylemesi gerekir. Ve bize ayrıntılı ürün bilgilerini (boyut, ağırlık, nasıl yerleştirileceği) söyleyin veya tasarım için bize birkaç ürün örneği gönderin.
S: 2. Numune sunuyor musunuz?
Cevap:Evet, mürekkep püskürtmeli baskı ile beyaz numune veya renkli numune sunabiliriz. Tasarımdan sonra, boyutu, kağıt kalitesini, ağırlık taşıma yeteneğini kontrol etmek için müşteriye özel bir beyaz numune sunabiliriz. Müşteri beyaz numuneyi onayladıktan sonra, müşteriye sanat eseri yapmak için kalıp kesim çizgisi vereceğiz. Genellikle, sanat eserini kendileri yapan müşteridir, eğer müşterinin zorluğu varsa veya sanat eseri yapmak için tasarımcısı yoksa, bize temel sanat eseri malzemesini sundukları sürece onlara yardımcı olabiliriz. Sonra seri üretimden önce renk numunesi yapmak gelir.
S: 3. Numune yapmak ne kadar sürer?
Cevap:Beyaz numune 1-2 gün, renk numunesi 3-5 gün sürer
S: 4. Seri üretimde rengi kontrol etmek için mürekkep püskürtmeli baskı ile renk numunesini kullanabilir miyiz?
Cevap: Hayır, çünkü mürekkep püskürtmeli baskı süreci seri üretimde ofset baskıdan tamamen farklıdır. Renk, seri üretimdeki renklerden farklı olacaktır. Müşteriler rengin seri üretimde nasıl görüneceğini görmek isterlerse, müşteriye seri üretimdeki renge %90 yakın olan A3 veya A4 boyutunda bir baskı provası sunacağız.
S: 5. Numune için nasıl ücret alıyorsunuz?
Cevap: Genellikle numune yapmak için küçük bir miktar para alırız, sadece maliyeti karşılayacak kadar. Numune yapımında hiçbir para kazanmayacağız. Sipariş onaylandığında, numune ücreti siparişin toplam değerinden düşülebilir.
S: 6. Numuneyi nasıl gönderiyorsunuz?
Cevap: Genellikle DHL, UPS, FedEx veya TNT ile gönderiyoruz. Ve kurye ücreti, varışta müşteri tarafından ödenir. Müşterinin kurye hesabı yoksa, resmi kuryeden çok daha düşük maliyetli olan kurye acentesi hizmeti ile ona yardımcı olabiliriz. Yani, müşteri bize kurye ücretini öder, biz de kurye acentesine öderiz. Hiçbir fiyat farkı kazanmayacağız. Bu yol çok daha düşük maliyetlidir ancak paketi almak biraz daha uzun sürer.
S: 7.Ön paketleme hizmeti sunuyor musunuz?
Cevap: Evet, yapıyoruz. Müşteri, ürün fabrikasından bize ürünlerini teslim etmesini ister, biz de karton teşhirleri iyi bir şekilde monte etmeye, ürünleri doldurmaya, nakliyeden önce 3D nakliye kartonu ile sıkıca korumaya ve paketlemeye yardımcı oluyoruz. Bu şekilde müşteri büyük miktarda işçilikten tasarruf edebilir. Bu hizmet için küçük bir işçilik ücreti alacağız.
S: 8. Müşterimiz karton teşhiri monte etmekte zorluk çekerse, bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Cevap:Genellikle, müşteriler için karton teşhirler tasarlarken, istikrar, görünüm, maliyet, nakliye, kolay montaj, süpermarket kuralları vb. gibi birçok faktörü göz önünde bulunduracağız. Montaj talimatını çizgi veya resimlerle sunacağız. Müşteri montaj talimatını inceledikten sonra hala zorluk yaşıyorsa, müşteriye her adımı açıkça göstermek için video sunacağız.
Mesajınız Girin