|
Ürün ayrıntıları:
|
|
| Place of Origin: | China(Mainland) |
|---|---|
| Marka adı: | T&W |
| Sertifika: | SGS, ISO |
| Model Number: | TWFD150 |
|
Ödeme & teslimat koşulları:
|
|
| Minimum Order Quantity: | 50pcs,also accept sample order |
| Fiyat: | negotiable |
| Packaging Details: | in flat,1pcs per carton or a few pcs per carton |
| Delivery Time: | about 12-15days |
| Payment Terms: | T/T , L/C , West Union , Paypal |
| Supply Ability: | 200,000pcs per month |
|
Detay Bilgi |
|||
| Vurgulamak: | karton Reklam monitörleri |
||
|---|---|---|---|
Ürün Açıklaması
Özelleştirilmiş Karton Ayaklı Teşhir Üniteleri, Geri Dönüşümlü İlaç Zemin Teşhir Ünitesi
Hızlı Detay:
Boyut: 35X40X130CM, ürünlere ve ürün yerleşimine göre özelleştirilmiş
Malzemeler: B oluklu (150gsm dalga) + 350gsm CCNB
Baskı: 4C/0C ofset baskı, ayrıca 5 renk veya 6 renk olabilir
Yüzey işlemi: UV veya PP laminasyon
Ambalaj: düz paket, karton başına 2 adet veya sevkiyat öncesi ürünleri doldurma veya süpermarkete teslimat
Tüm özellikler—tasarım, boyutlar, grafikler müşterilerin ihtiyacına göre değiştirilebilir
Avantaj:
1) %100 geri dönüştürülebilir ve güçlü malzeme, göz alıcı ve istikrarlı tasarım, birlikte farklı boyutlarda ürünler sunabilir
2) Çevre dostu ve yüksek kaliteli baskı, çevremize zarar vermez
3) Ürünleri tanıtın ve marka bilinirliğini artırın
4) Ürünleri her açıdan sergileyin ve farklı ürünleri ve farklı boyutları bir arada sunun
5) Nakliye maliyetinden ve işçilik maliyetinden tasarruf edin
6) Kurulumu kolay
Uygulamalar:
Ev ürünleri, şeffaf ürünler, cilt bakımı, peluş oyuncaklar, yastık, yastık, ayakkabı, elektronik ürünler, ilaç, LED ışık, hediyeler vb. için uygundur
Rekabet Avantajı:
Ayrıntılı Özellikler:
|
Model Numarası: |
TWFD150 |
|
Boyut: |
35X40X130CM, özelleştirilebilir |
|
malzeme |
B oluklu (150gsm dalga) + 350gsm CCNB |
|
Baskı: |
4 renk CMKY ofset baskı |
|
Son işlem: |
Parlak laminasyon, ayrıca UV/Mat laminasyon olabilir |
|
Aksesuar: |
|
|
Menşe Yeri: |
CN |
|
Marka Adı: |
T&W |
|
Sertifikasyon: |
SGS |
|
Minimum Sipariş Miktarı: |
50 adet, küçük sipariş ve numune siparişi kabul edilebilir |
|
Fiyat: |
Miktara, boyuta, baskıya, pakete vb. bağlıdır |
|
Paketleme Detayları: |
Düz olarak, müşterinin ihtiyacına göre |
|
Teslim Süresi: |
Yaklaşık 12-15 gün |
|
Numune teslim süresi |
Yaklaşık 2-5 gün |
|
Numune ücreti |
Müşterinin, seri üretim yapıldığında iade edilebilir olan numune ücretini ödemesi gerekir |
|
Ödeme Koşulları: |
T/T veya L/C, Western Union |
|
Tedarik Yeteneği: |
20.000 adet |
|
Yapı tasarımı |
T&W tarafından tasarlandı |
|
Sanat eseri/grafik |
Müşteriler tarafından sunulur |
|
Sanat eseri formatı |
PDF, AI, PSD, coredraw, PS |
SSS:
S: 1. Nasıl işbirliğine başlarız?
Cevap: Ekran ve paket kutularımızın çoğu özel yapım olduğundan, genellikle müşteriler için tasarım yapısı ve boyutu ile başlarız. Bu aşamada, müşterinin ekranın nereye yerleştirileceği (zeminde, tezgahta veya duvara asılı) hakkında ana fikri bize bildirmesi gerekir. Ve bize ayrıntılı ürün bilgilerini (boyut, ağırlık, nasıl yerleştirileceği) bildirin veya tasarım için bize birkaç ürün örneği gönderin.
S: 2. Numune sunuyor musunuz?
Cevap:Evet, mürekkep püskürtmeli baskı ile beyaz numune veya renkli numune sunabiliriz. Tasarımdan sonra, boyutu, kağıt kalitesini, ağırlık taşıma yeteneğini kontrol etmek için müşteriye özel bir beyaz numune sunabiliriz. Müşteri beyaz numuneyi onayladıktan sonra, müşteriye sanat eseri yapmak için kalıp kesim hattı vereceğiz. Genellikle, sanat eserini kendileri yapan müşteridir, eğer müşterinin zorluğu varsa veya sanat eseri yapacak bir tasarımcısı yoksa, bize temel sanat eseri malzemesini sundukları sürece onlara yardımcı olabiliriz. Sonra seri üretimden önce renk numunesi yapmak gelir.
S:3. Numune yapmak ne kadar sürer?
Cevap:Beyaz numune 1-2 gün, renkli numune 3-5 gün sürer
S: 4. Seri üretimde rengi kontrol etmek için mürekkep püskürtmeli baskı ile renk numunesini kullanabilir miyiz?
Cevap: Hayır, çünkü mürekkep püskürtmeli baskı süreci seri üretimde ofset baskıdan tamamen farklıdır. Renk, seri üretimdeki renklerden farklı olacaktır. Müşteriler rengin seri üretimde nasıl görüneceğini görmek isterlerse, müşteriye seri üretimdeki renge %90 yakın olan A3 veya A4 boyutunda bir baskı provası sunacağız.
S: 5. Numune için nasıl ücret alıyorsunuz?
Cevap: Genellikle numune yapmak için küçük bir miktar ücret alıyoruz, sadece maliyeti karşılayacak kadar. Numune yapımında herhangi bir para kazanmayacağız. Sipariş onaylandığında, numune ücreti siparişin toplam değerinden düşülebilir.
S: 6. Numuneyi nasıl gönderiyorsunuz?
Cevap: Genellikle DHL, UPS, FedEx veya TNT ile gönderiyoruz. Ve kurye ücreti varışta müşteri tarafından ödenir. Müşterinin kurye hesabı yoksa, resmi kuryeden çok daha ucuza mal olan kurye acentesi hizmeti ile ona yardımcı olabiliriz. Yani, müşteri bize kurye ücretini öder, biz de kurye acentesine öderiz. Herhangi bir fiyat farkı kazanmayacağız. Bu yol çok daha ucuza mal olur ancak paketi almak biraz daha uzun sürer.
S: 7. Ön paketleme hizmeti sunuyor musunuz?
Cevap: Evet, sunuyoruz. Müşteri, ürün fabrikasından bize ürünlerini teslim etmesini ister, biz de karton teşhirleri monte etmeye, ürünleri doldurmaya, sevkiyat öncesi 3D nakliye kartonu ile sıkıca koruyup paketlemeye yardımcı oluyoruz. Bu şekilde müşteri büyük miktarda işçilikten tasarruf edebilir. Bu hizmet için küçük bir işçilik ücreti alacağız.
S: 8. Müşterimiz karton teşhiri monte etmekte zorluk çekerse, bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Cevap:Genellikle, müşteriler için karton teşhirler tasarlarken, istikrar, görünüm, maliyet, nakliye, kolay montaj, süpermarket kuralları vb. gibi birçok faktörü göz önünde bulunduracağız. Montaj talimatını çizgi veya resimlerle sunacağız. Müşteri montaj talimatını inceledikten sonra hala zorluk yaşıyorsa, her adımı açıkça göstermek için müşteriye video sunacağız.
Mesajınız Girin