logo
China Acrylic Product Online Market

Comatics Karton Ekran Standları Olay markası altında kolay montaj tasarımı ile

Ürün ayrıntıları:
Place of Origin: China(Mainland)
Marka adı: T&W
Sertifika: SGS,ISO
Model Number: TWFD213
Ödeme & teslimat koşulları:
Minimum Order Quantity: 50pcs, also accept sample order
Fiyat: negotiable
Packaging Details: in flat or pre-package filled with products
Delivery Time: about 12-15days
Payment Terms: T/T or L/C, Western Union,Paypal
Supply Ability: 200,000pcs per month
  • Detay Bilgi
  • Ürün Açıklaması

Detay Bilgi

Dimension: bespoken as per product dimension and layout requirement Design: stable & strong,suitable for pre-loading goods before shipping
Function: help increase sale and brand awareness Material: heavy-duty & recyclable
assembly: easy to assemble, with assebly instruction Printing: eco-friendly ink& shinning printing help grab catch customer attention quickly

Ürün Açıklaması

 

Olay Markası Altında Kolay Montaj Tasarımlı Comatics Karton Teşhir Standları

 

 

Hızlı Detay:

 

Malzemeler: B oluklu (150gsm dalga) + 350gsm CCNB

Baskı:4C/0C ofset baskı; ayrıca 5 renk, 6 renk veya daha fazla olabilir

Yüzey İşlemi: Parlak PP laminasyon, ayrıca mat PP laminasyon, UV kaplama vb. olabilir

Boyut:G45*D30*Y145cm, ürünlere ve ürün yerleşimine göre özelleştirilmiş

Aksesuar: plastikklipsler

Ambalaj: düz paket, karton başına 1 adet, ayrıca sevkiyat öncesi veya süpermarkete teslimattan önce ürünlerle önceden doldurulabilir.

 

Tüm özellikler—tasarım, boyutlar, grafikler müşterilerin ihtiyacına göre değiştirilebilir

 

 

Avantaj:

 

1) %100 geri dönüştürülebilir ve güçlü malzeme, göz alıcı ve istikrarlı tasarım

2) Çevre dostu ve yüksek kaliteli baskı, çevremize zarar vermez

3) Ürünlerin tanıtımına yardımcı olun ve marka bilinirliğini artırın

4) Özel yapı ve grafik tasarım, satışların artmasına yardımcı olur.

5) Montajı kolaydır ve nakliye maliyetinden tasarruf sağlar, önceden paketleme ise süpermarket için işçilik maliyetinden tasarruf sağlayarak rekabet gücünü artırabilir

6) Farklı ürünleri veya farklı boyutlardaki ürünleri bir arada sergileyebilir.

 

 

Uygulamalar:

 

Kozmetik, cilt bakım ürünleri, hediyeler, ayakkabılar, ev ürünleri, gıda, elektronik ürünler, oyuncaklar, ilaç, giysiler vb. için uygundur

 

 

Rekabet Avantajı:

 

  1. garantili kalite ve liderlik süresi
  2. rekabetçi fiyat ve profesyonel tasarım
  3. zamanında hizmet, müşteri satış temsilcimizle 24 saat içinde her zaman iletişime geçebilir

 

 

3.Ayrıntılı Özellikler:

 

Model Numarası:

TWFD213

Boyut:

G45*D30*Y145cm , özelleştirilebilir

malzeme

B oluklu (150gsm dalga) + 350gsm CCNB

Baskı:

4 renk CMKY ofset baskı

Son işlem:

Parlak PP laminasyon

Aksesuar:

Plastik klipsler

Menşe Yeri:

CN

Marka Adı:

T&W

Sertifikasyon:

SGS,ISO

Minimum Sipariş Miktarı:

50 adet, küçük sipariş ve numune siparişi kabul edilebilir

Fiyat:

Miktara, boyuta, baskıya, pakete vb. bağlıdır

Paketleme Detayları:

Düz olarak, müşterinin ihtiyacına göre veya sevkiyat öncesi veya süpermarkete teslimattan önce ürünlerle önceden doldurulmuş, net ve ayrıntılı montaj talimatlarıyla

Teslim Süresi:

Yaklaşık 12-15 gün

Numune teslim süresi

Yaklaşık 2-5 gün

Numune ücreti

Müşterinin, seri üretim yapıldığında iade edilebilir olan numune ücretini ödemesi gerekir

Ödeme Koşulları:

T/T veya L/C, Western Union,Paypal

Tedarik Yeteneği:

Ayda 200.000 adet

Yapı tasarımı

T&W Tarafından Tasarlandı

Sanat eseri/grafik

Müşteriler tarafından sunulur

Sanat eseri formatı

PDF,AI,PSD,coredraw,PS

 

 

SSS:

 

S: 1. Nasıl işbirliğine başlarız?

Cevap: Teşhir ve paket kutularımızın çoğu özel yapım olduğundan, genellikle müşteriler için tasarım yapısı ve boyutu ile başlarız. Bu aşamada, müşterinin teşhirin nerede yer alacağı (zeminde, tezgahta veya duvara asılı) hakkında bize ana fikri söylemesi gerekir. Ayrıca bize ayrıntılı ürün bilgilerini (boyut, ağırlık, nasıl yerleştirileceği) söyleyin veya tasarım için bize birkaç ürün örneği gönderin.

 

S: 2. Numune sunuyor musunuz?

Cevap:Evet, mürekkep püskürtmeli baskı ile beyaz numune veya renkli numune sunabiliriz. Tasarımdan sonra, boyutu, kağıt kalitesini, ağırlık taşıma yeteneğini kontrol etmek için müşteriye özel bir beyaz numune sunabiliriz. Müşteri beyaz numuneyi onayladıktan sonra, müşteriye sanat eseri yapmak için kalıp kesim hattı vereceğiz. Genellikle, sanat eserini kendileri yapan müşteridir, eğer müşterinin zorluğu varsa veya sanat eseri yapacak bir tasarımcısı yoksa, bize temel sanat eseri malzemesini sundukları sürece onlara yardımcı olabiliriz. Sonraki aşama, seri üretimden önce renk numunesi yapmaktır.

 

S: 3. Numune yapmak ne kadar sürer?

Cevap:Beyaz numune 1-2 gün, renkli numune 3-5 gün sürer

 

S: 4. Seri üretimde rengi kontrol etmek için mürekkep püskürtmeli baskı ile renk numunesini kullanabilir miyiz?

Cevap: Hayır, çünkü mürekkep püskürtmeli baskı süreci, seri üretimde ofset baskıdan tamamen farklıdır. Renk, seri üretimdeki renklerden farklı olacaktır. Müşteriler, rengin seri üretimde nasıl görüneceğini görmek isterlerse, müşteriye seri üretimdeki renge %90 yakın olan A3 veya A4 boyutunda bir baskı provası sunacağız.

 

S: 5. Numune için nasıl ücret alıyorsunuz?

Cevap: Genellikle numune yapmak için küçük bir miktar para talep ediyoruz, sadece maliyeti karşılayacak kadar. Numune yapımında hiçbir para kazanmayacağız. Sipariş onaylandığında, numune ücreti siparişin toplam değerinden düşülebilir.

 

S: 6. Numuneyi nasıl gönderiyorsunuz?

Cevap: Genellikle DHL, UPS, FedEx veya TNT ile gönderiyoruz. Ve kurye ücreti, varışta müşteri tarafından ödenir. Müşterinin kurye A/C'si yoksa, resmi kuryeden çok daha düşük maliyetli olan kurye acentesi hizmeti ile ona yardımcı olabiliriz. Yani, müşteri bize kurye ücretini öder, biz de kurye acentesine öderiz. Hiçbir fiyat farkı kazanmayacağız. Bu yöntem çok daha düşük maliyetlidir ancak paketi almak biraz daha uzun sürer.

 

S: 7.Önceden paketleme hizmeti sunuyor musunuz?

Cevap: Evet, sunuyoruz. Müşteri, ürün fabrikasından bize ürünleri teslim etmesini ister, biz de karton teşhirleri iyi bir şekilde monte etmeye, ürünleri doldurmaya, sevkiyat öncesi veya süpermarkete teslimattan önce 3D nakliye kartonu ile sıkıca koruyup paketlemeye yardımcı oluyoruz. Bu şekilde müşteri büyük miktarda işçilikten tasarruf edebilir. Bu hizmet için küçük bir işçilik ücreti talep edeceğiz.

 

S: 8. Müşterimiz karton teşhiri monte etmekte zorluk çekerse, bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Cevap:Genellikle, müşteriler için karton teşhirler tasarlarken, istikrar, görünüm, maliyet, nakliye, kolay montaj, süpermarket kuralları vb. gibi birçok faktörü göz önünde bulunduracağız. Montaj talimatını satır veya resimlerle sunacağız. Müşteri montaj talimatını inceledikten sonra hala zorluk yaşıyorsa, müşteriye her adımı açıkça göstermek için video sunacağız.

 

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

Bunların İçinde Olabilirsiniz